Voor Bedrijven

Voor werkgever en werknemer

Animoso heeft voor bedrijven en organisaties een kostenbesparend traject voor hun werknemers die niet optimaal functioneren. Hoewel het 'luxe' klinkt (en ook aanvoelt!) zijn de kosten voor een coachingstraject op La Palma aanmerkelijk lager dan in Nederland. Dit heeft zijn praktische redenen, omdat op La Palma de kosten voor verblijf, vervoer, eten en een coach lager liggen. En uit de praktijk blijkt dat het zijn en werken aan jezelf op La Palma bovendien: meer effectiviteit sorteert; de resultaten langdurig doorwerken; de werknemer zijn/haar werkgever positief herwaardeert, wat weer een gunstig effect heeft op het functioneren van de werknemer.

Individuele programma's

Animoso verzorgt meerdere individuele programma's. Een keuze van een intensief traject voor een paar maanden, zoals Sabbatical Light, een Intensieve Week, een snelle kortdurende interventie via Sype of Chat Coaching. En de mogelijkheid voor Een jaartraject, waardoor inzichten en nieuw gedrag de kans krijgen om een serieuze plek in het functioneren op de werkvloer te krijgen.

Alle programma's hebben hun dienst bewezen in het kader van:
loopbaanbegeleiding
reïntegratie
voorkoming ziekte/burn out
herpositionering
kwaliteitverbetering in functioneren
voorbereiden op pensioen

Een investering in het bedrijf

In de duur, intensiteit en kosten van het programma of workshops kan er een keuze gemaakt worden. Omdat het om een coachingstraject gaat en niet om een therapie, kan er geen vergoeding van je ziektekostenverzekering gevraagd worden. Wel is het mogelijk om via het bedrijf, uitkerende instantie en de belasting kosten vergoed te krijgen.

De winst

De werkwijze van Animoso is intensief, indringend en bestendigt de inzichten en kansen op nieuw gedrag. Iedere werknemer komt weer terug op het werk met hernieuwde energie en met de motivatie voor zichzelf en het werk. Als een spin die het web weeft. Een werknemer die u graag (weer) in uw team wilt ontvangen.

Voor meer informatie en het bespreken van de mogelijkheden voor een traject voor uzelf of één van uw werknemers,

stel dan hier u vraag of maak een skype of 'face to face' afspraak met Jikke.

Aanmelden nieuwsbrief