Programma's voor Jullie

Om zo effectief mogelijk antwoorden te vinden op de verschillende vragen die in een relatie kunnen spelen, heeft Jikke een aantal coachprogramma's  ontwikkeld. De één vooral gericht op het samen vinden van rust of inspiratie, de ander vooral gericht op het onderzoeken en verdiepen van jullie verbintenis. Een ware retraite voor twee!

Wil je aandacht een jullie relatie besteden en niet een hele week, maar één of meerdere dagdelen? Klik dan hier voor het bekijken van de workshops.

Stilte - Inspiratie Tijd

Stilte Tijd is een programma voor iedereen die altijd maar druk is en die tot rust wil komen: dichtbij zichzelf en dichtbij zijn partner. In Stilte Tijd neem je de tijd, creër je bewust de tijd die jullie jezelf en elkaar vanaf nu willen geven. Het is een ontdekkingstocht voor al die paren die niet aan zichzelf en elkaar toekomen, om welke reden dan ook.

Inspiratie Tijd is het aangewezen programma voor iedereen die verlangt naar hartstocht en passie en energie. Het is een week voor je-jullie zelf op het prachtige La Palma. Zes dagen gaan jullie samen met Jikke een paar uur aan de slag. Jullie (her)ontdekken jullie verschillen, je passies en gaan elkaar én jezelf weer zien, horen en voelen. Bovendien leren jullie hoe je elkaar energie kan geven zonder de eigen energie te verliezen.

Unieke Wezens

Elk mens is uniek. Heeft zijn eigen behoeftes, vooroordelen, angsten, patronen, verwachtingen en drijfveren. Heeft zijn eigen rugzak vol ervaringen en eigenaardigheden, bezit zijn eigen talenten, kwaliteiten en mogelijkheden. En dit neem je mee in elke combinatie van een relatie.

Elke relatie/duo is een samenspel van unieke wezens. Of het nu gaat om broer-zus, moeder-dochter, vriend-innen, elke combinatie van duo's is mogelijk. In dit programma ga je op zoek naar dat wat jezelf én die ander uniek maakt. En je leert hoe je díe kracht optimaal in kan zetten. Voor jezelf én jullie relatie.
Het is een programma, waarin je jezelf en de ander beter leert kennen en meer leert begrijpen en waarderen. Een programma, die een stevige basis biedt voor samenzijn en samenwerking vanuit de kracht van je unieke wezen.

De winst van deze programma's

Aan het eind van deze week zien, horen en hebben jullie ruimte voor jullie elkaars uniek zijn. Jullie waarderen wat de ander juist de ander maakt en zien dit als meerwaarde in jullie relatie. Jullie hebben naar de momenten in het dagelijks leven gezocht en gevonden waar jij en jullie ruimte voor jezelf, elkaar, de rust en de tijd, je passies kunnen blijven voeden, beschermen en inzetten in jullie samenzijn. Bovendien hebben jullie tijdens deze week een concreet plan gemaakt om al die winstpunten een blijvende plek in je leven te geven.

Aanmelden nieuwsbrief