Sabbatical Light en Intensieve Week

Animoso heeft twee programma's waarin een intensieve coachweek op La Palma inbegrepen is. Sabbatical Light en een Intensieve Week.Het verschil is dat je bij Sabbatical Light ervoor kiest om een half jaar je bezig te houden met jouw proces. Dit kan naast je werk, een reintegratie of tijdens een (gedeeltelijke) ziekte periode zijn. De Intensieve Week is een kortere periode van een maand, waarin je je richt op één thema.

Sabbatical Light

Sabbatical Light is een intensief traject van vijf maanden. Tijdens die periode verblijf je één week op La Palma. De rest van het traject kun je volgen vanuit je eigen omgeving en desgewenst combineren met je dagelijkse bezigheden. Toch is de Sabbatical Light een echte 'time out'. Je neemt een pas op de plaats, kijkt terug op je leven en kijkt vooruit naar de toekomst. Je creëert de tijd en de mogelijkheid om alles wat je bezig houdt te (her)onderzoeken. Om in de spiegel te kijken, te experimenteren én confrontaties aan te gaan.

In het voortraject breng je samen met Jikke jouw situatie, en wat je belemmert om daar veranderingen in aan te brengen, in beeld. Je krijgt drie intensieve chat of skype coach sessies, zodat helder en duidelijk wordt waar je naar op zoek bent en wat jou in de weg staat. Je ontvangt elke maand opdrachten. Om ergens over na te denken, iets te laten of te doen, iets op te schrijven of iets te maken. Die opdrachten kunnen heel verschillend zijn, maar ze hebben een belangrijk iets gemeen: ze bereiden jou én Jikke voor op 'de week' op La Palma.

Voor jouw week op La Palma maak je samen met Jikke een helemaal op jou afgestemd programma. Je verblijft in het gastenhuis van Animoso. Je hebt dagelijks contact met Jikke en jullie gaan zes dagen samen een paar uur aan het werk. Jouw week wordt een week waarin je vanuit de rust en vrijheid (weer) kan luisteren naar je diepste verlangens. Het wordt één hele week stilstaan bij jezelf. Zo dat je na die week opgeladen en vol energie weer verder kunt. Mét een helemaal bij jou en jouw situatie passend werkplan in je zak.

Gedurende een van te voren afgesproken (nazorg) periode blijft Jikke je volgen, ondersteunen en stimuleren. Zo kun je blijven rekenen op steun, inspiratie en contact blijven houden met je eigen 'interne supervisor', die je tijdens het Sabbatical Light-traject heb leren kennen en gebruiken.

Intensieve Week

Om zo effectief mogelijk antwoorden te vinden op de verschillende levens en werk gerelateerde vragen heeft Jikke voor werknemers en werkgevers deze Intensieve Week ontwikkeld. De invulling wordt samen met jou op jouw vraag en behoefte afgestemd in een voorgesprek. Voor de één zal dit vooral gericht zijn op het vinden van rust of inspiratie, voor de ander zal het gericht zijn op het verkrijgen van nieuwe inzichten, heroriëntering en het maken van keuzes.

De winst van deze programma's

Inspiratie, inzicht, ruimte, energie en een bij jóu passend en realistisch plan voor jouw werksituatie als werknemer of werkgever ... Dát is de winst. Een her-ontdekkingsreis naar jezelf. Naar jouw verlangens en passies, jouw mogelijkheden en kansen, jouw kracht. Het is een reis, waarin je zelfvertrouwen en innerlijke rust zult vinden. Een reis, waarin Jikke je graag begeleidt. Liefdevol en confronterend. Betrokken en professioneel.

 

Denkt je dat jijzelf als werkgever, opdrachtgever iets kan hebben aan één van deze twee programma's of denk je aan één van je medewerkers die baat zou kunnen hebben bij één van deze twee programma's, neem dan contact op met Jikke.                  Je kunt je vragen stellen via de mail of een skype gesprek.

Aanmelden nieuwsbrief