Bedrijven en Animoso

Het is zowel mogelijk dat een werknemer eerst met een vraag zich tot Animoso richt als de werkgever. Tot nu toe is de ervaring dat een werkgever een medewerker verwees naar het aanbod van Animoso.

Jikke heeft als coach gewerkt binnen organisatieverband en heeft ervaring in het vertalen van de wens van zowel werkgever als werknemer in de invulling van een coachtraject.

Persoonlijke programma

De programma's van Animoso zijn geen standaardprogramma's. In een persoonlijk en gezamenlijk gesprek met de werkgever en de werknemer worden er afspraken gemaakt over de gewenste doelen en de bescherming van de privacy. Na het intensieve kennismakingsgesprek met de werknemer doet Jikke een voorstel voor de invulling van het coachtraject eventuele gecombineerd met coachweek op La Palma. Door de veelzijdigheid van Jikke en de meerwaarde die een verblijf op La Palma biedt, zal het programma uit verschillende ingrediënten bestaan. Gesprekken, wandelcoach sessie, creatieve werkvormen, ontspannings- en meditatietechnieken, opdrachten, belevenissen en intensieve ervaringen. Activiteiten die aansluiten bij de vraag en de eigenheid van zowel het bedrijf als de medewerker.

Nieuw gastenverblijf van Animoso ...

Hard wordt er gewerkt, gesproken en besluiten genomen over de grotwoning die Animoso aan het creëren is in Barranco del Melquiades. De nieuwe verblijfplaats voor de coachklanten van Animoso die een week programma volgen. Een grot, waar alle luxe voor een fijn verblijf aanwezig zal zijn en de ervaring van de magie van een grotwoning met uitzicht over de oneindige oceaan.

 

Aanmelden nieuwsbrief