Een Jaartraject en skype-chat coaching

Veranderingen aanbrengen in je leven is niet altijd makkelijk. De winst van dit Jaartraject is dat Jikke met je meekijkt, je stimulerende opdrachten geeft, je tot reflectie en actie zal aanzetten. Zodat je de opbrengsten kunt verankeren in je leven en ze een echte plek gaan innemen.

Een jaartraject kun je aansluitend volgen na een een intensieve week op La Palma. Tijdens de coachweek maak je een realistisch plan, die je bij terugkomst in Nederland uit gaat voeren. Dit plan wordt meestal voor een jaar gemaakt, zodat je kunt experimenteren met je nieuwe inzichten, ontdekkingen en voornemens. Met dit jaartraject krijg je begeleiding bij jouw uitvoering van jouw jaarplan.
Ook bestaat er de mogelijkheid om dit jaartraject te volgen zonder dat je een coachweek op La Palma hebt gehad. Je start met een chat of coach gesprek en daarop krijg je maandelijks een aantal opdrachten die jij zelf op jouw tijd en in jouw tempo kunt maken.

Een plan voor een jaar.

Jouw jaarplan is een plan voor 12 maanden. Je stelt je doelen, die jij over een jaar wilt bereiken. Vanaf het moment dat jij aan jouw jaarplan gaat werken noteer je in elke maand wat je moet/mag doen om dat doel te bereiken. Je werkt via een tijdslijn met actiepunten en reflectiemomenten naar jouw doel toe. Jij bepaalt wat je wilt bereiken, jij bepaalt hoe je dit wilt bereiken. Jikke kijkt met jou mee en stelt je kritische vragen en zal je reflectieopdrachten geven en actieve bij jou passende opdrachten aanreiken die jou stimuleren je doel te bereiken.

Chat en Skype Coaching

Chat Coaching is een eigentijdse en zeer efficiënte werkwijze voor supervisie en coaching. Degene die gecoacht wordt hoeft de deur niet uit en heeft op van tevoren afgesproken tijden via zijn of haar computer contact met Jikke.
Chatten heeft grote voordelen. Alleen met je computer focus je je als vanzelf op het vinden van de juiste woorden, die weergeven wat jou bezig houdt. En wie zijn gedachten en emoties uitschrijft kan niet oppervlakkig blijven. Diepgang in combinatie met een sterke focus en tijdwinst maken chatcoaching daarom een inmiddels beproefde vorm van coaching.
Daarnaast kun je ook via Skype een coachgesprek voeren. Met hetzelfde resultaat, gericht op het beeld, gericht op je vraag, word je niet afgeleid door een andere omgeving.

Chat en Skype coaching is de digitale snelweg gebruiken als eigentijdse route om bezig te zijn met vragen die te maken hebben met je werk en/of privé. Het is een effectieve manier om inzicht te verkrijgen en/of ondersteuning te ervaren en je te ontwikkelen. Je mailt je inbreng en gaat met de chat of skype aan de slag. Je krijgt vragen, feedback, opdrachten en denkstof. Stuk voor stuk zijn dat waardevolle aanzetten tot reflectie en inzicht, waarmee je in de praktijk aan de slag kunt gaan. Stimulerende bronnen om dát wat je stoort te veranderen.

Voor werkgevers en werknemers heeft chat en skype coaching veel voordelen. Geen reistijd, geheel gefocust op je hulpvraag, vol aandacht voor het zoeken van antwoorden, gericht op het vinden van ander gedrag die past bij de situatie waar jij je nu in bevindt. Dat is de winst en maakt chat en skype coaching tot een doelgerichte werkvorm.
In overleg met Jikke en je werkgever bepaal je de lengte van je coachingstraject. Soms is één sessie al voldoende; soms adviseert in overleg Jikke meerdere sessies.

Aanmelden nieuwsbrief