Accomodatie van Animoso: Cueva el Lagarto

Een woning op de helling van de Barranco del Melquiades. Half oud, oeroud, namelijk een grot, half modern. Een mooie combinatie van puur natuur en alle luxe. Samen met deskundige Palmezen en haar eigen creativiteit is hier een 'wereldplek' gecreërd met een grote 'wauw' factor.

Hier kun je verblijven voor een week met een aantal workshops, voor een (intensieve) coachweek geheel afgestemd op jouw vragen. Of voor een aantal vakantie dagen en wandelingen in de buurt.

Een plek met alle moderne comfort, intiem en comfortabel. Midden in de natuur met een fabelachtige uitzicht op de oceaan en de bergen.

 

Puntagorda

Puntagorda ligt in het noord westen van La Palma. De kant van het eiland waar de zon het meeste schijnt. Het is een boerendorp met 3 supermarkten en een paar restaurants en bars. Op zaterdag en zondag is er Dé Mercadillo. Waar lokale mensen hun eigen groente, fruit, kaas en vilten producten, tassen en sieraden verkopen. Een plek waar iedereen elkaar ontmoet en samen buiten een heerlijk stuk gebak eten.

Ook is er Viento del Norte, een initiatief van Jikke met een aantal andere mensen. Viento del Norte is een Galerie annex workshopruimte. Hier kun je o.a. het Schrijf Café volgen en de schilderingen en objecten die Jikke bekijken.

 

Andere locatie

Je kunt je verblijf altijd zolang maken als je wilt en dan op één van de andere mooie locaties van La Palma verblijven. La Palma biedt tal van overnachting mogelijkheden: luxe of eenvoudig, mondain of authentiek.
Op internet vind je allelei websites met een groot aanbod om een goede keus te maken. Als je wilt kun je Jikke inschakelen voor meer informatie.

Vervoer

Tijdens de coachweek van Animoso zul je veel van het eiland zien, samen met Jikke zul je werken op prachtige locaties. Er is ook de gelegenheid om dan even in het dorp Puntagorda, je boodschappen te doen.

Er is een redelijke busverbinding naar zowel het noorden als het zuiden. Veel mensen geven er de voorkeur aan om een auto te huren, zodat je overal op jouw tijd en de jouw gewenste plek kunt komen. Zeker als je voor de prachtige rustig gelegen casita's kiest is een eigen auto noodzakelijk.

Aanmelden nieuwsbrief