De reis

Er zijn verschillende luchtvaartmaatschappijen die op La Palma (La Palma SPC!) vliegen. Vanaf Amsterdam, Brussel en Düsseldorf. Vanaf Amsterdam vliegt Transavia op vrijdag en regelmatig ook op maandag. De vliegreis duurt viereneenhalf uur.
De luchthaven ligt aan de oostkant van La Palma. Het is ruim een uur rijden naar Puntagorda, dat in het noordwesten ligt, de kant van La Palma waar het meeste de zon schijnt. Wanneer je geen auto huurt, staat Jikke je daar op te wachten om je naar jouw plek voor een week te brengen.

De reis kosten

Afhankelijk van het seizoen heb je voor zo'n 325 euro een retourvlucht Schiphol - La Palma. De meerwaarde van het volgen van een coachweek is dat geld dubbel en dwars waard. Door de natuur, het klimaat, de sfeer, het eten en de levensstijl zal je merken dat je in absolute vrijheid kunt denken over jezelf en de meer bij jouw passende levensstijlen en doelen. Dat je veel meer ruimte hebt om te kijken naar die dingen, waar je (net) nog niet tevreden over bent.
Heb je meer tijd dan geld, dan loont het om via een andere Canarisch Eiland met één van de goedkope luchtvaart maatschappijen te vliegen.

Vervoer van en naar

Volg je een intensieve coachweek, dan is het vervoer van en naar het vliegveld in de coachweek inbegrepen.
Volg je een workshop, dan kun je met het openbaar vervoer of met een huurauto bij Jikke komen.
Informeer naar de routebeschrijving en de mogelijkheden bij Jikke.

Heb je na het lezen over de informatie over La Palma nog vragen?

Vraag je je af waarom La Palma nu echt zo specifiek bijzonder is?

Aarzel niet en neem contact op met Jikke en stel jouw vragen!

Aanmelden nieuwsbrief