Haar schrijfsels

Herwaarderen

Wanneer een woord steeds in mijn gedachten om hoog komt, weet ik dat er iets om aandacht vraagt. Welke aandacht ze nodig heeft weet ik niet altijd direct, wel dat het aanwezig is om een reden. Zo vroeg het woord ‘herwaarderen’ aan het begin van de zomerperiode om aandacht.


LEES VERDER

Van Valkuil naar Uitdaging

Er zijn zo vele nieuwe bewegingen in coach- en in persoonlijke ontwikkelingsland, dat men oudere zeer beproefde methodes makkelijk kan vergeten.
Een van deze methodes is die van het Kernkwadrant, ontwikkeld en geïntroduceerd in 1992 door Daniel Ofman.


LEES VERDER

Maan in Zonlicht, schrijvend meeliften op de energie van de maan.

Ik houd van processen! Waarom? Omdat een idee, een plan, een doel bedenken een start is van een proces! Het idee is 2 %, de rest is gewoon werken, tot het resultaat er staat. De weg ernaartoe, die 98%, is een proces waar je plezier aan kunt beleven.


LEES VERDER

Wankelmoed

Al een tijdje geleden kreeg ik dit woord cadeau van Alle, mijn man.
Wankelmoed, de moed om te wankelen. De moed om niet voor zekerheden te gaan. De moed om de controle los te laten. De moed om je comfortzone te verlaten. De moed om ....


LEES VERDER

En dan kom je thuis en moet je weer .........

aan het werk; langs familie; weer gaan sporten; weer voor je werk lezen; weer ... Bij de gedachten alleen al aan enkele van deze dingen worden de meeste mensen al moe en zijn toe aan een ...... vakantie!


LEES VERDER

Aanmelden nieuwsbrief