Workshops SoulCollage® in Juni 2019

Al jaren lang geeft Jikke workshops in Nederland. Een waar feest! In februari 2018 heeft zij het anders gedaan. Waarom? Omdat het feestjes zijn, zelfs intieme feestjes, dus waarom niet bij jou thuis? Waarom niet met vriendinnen, collega's, je familie, je partner, jouw intervisiegroep als supervisoren of coaches? 'Waarom niet' werd spontaan 'daarom'!

Er zijn nu al meerdere feestjes geweest, in juni 2019 kunnen er weer nieuwe workshops aangevraagd worden. Deelneemsters zijn geraakt en geïnspireerd en willen dit ook met hun eigen vriendinnen, willen ook bij hen thuis een feestje. Er is nu een workshop gepland voor in april. Wil jij ook een workshop feestje bij jouw thuis? Ergens in de week van 8 april of in de laaste week van juni? Neem contact op met Jikke en overleg met haar wat de mogelijkheden zijn.

Ook de inspiratie workshop 'De Ondernemer in Jou' zal weer plaatsvinden op maandagochtend 24 juni! Wanneer je interesse hebt om 'De Ondernemer in Jou' via de SoulCollage® methode te onderzoeken, neem dan contact op met Jikke voor meer informatie.

SoulCollage®

Wat is een SoulCollage, een zielenkaart, en waarom is Jikke als coach en privé persoon door deze werkmethode gegrepen?
Als coach en supervisor is haar grondhouding, dat iedereen altijd zijn of haar regie over het leven kan nemen, ook op de momenten dat dit niet te doen lijkt.
Jikke is fan van directe en krachtige methodes. En SoulCollage® is daar één van. Een methode voor zowel de beeldend lerende mens, als wel de persoon die meer vanuit een analytisch denken leert. Snel, direct duik je diep in jezelf en kom je tot inzichten. En het geeft nog meer. Klik hier voor meer informatie over SoulCollage®.

In elke workshop die zal plaats vinden zal ze deze methode en haar eigen kennis en kunde rond reflectief en creatief schrijven verbinden met de collages die gemaakt worden.

Je kunt, wanneer je dit wilt, met Jikke het thema bespreken voor die speciale workshop bij jouw thuis. Overleg met haar de mogelijkheden!

 

Een workshop bij jou thuis

Zoals gezegd kun je met Jikke overleggen hoe de workshop bij jou thuis eruit gaat zien. SoulCollage en Schrijven? Een introductie workshop SoulCollage? SoulCollages maken en de kaarten lezen? Een thema als uitgangspunt?

Een ding is zeker, welke vorm je ook kiest, je maakt kennis met het maken van een soulcollage en de krachtige werking van de boodschappen die jouw collage voor jou heeft. Al knippend, plakkend en schrijvend op de thema's die in jouw kaart zitten schrijf je jezelf naar verdieping, inzichten en eventueel al nieuwe handelingswijzen.

 

De Organisatie. De Kosten. Je aanmelden.

Hoe kun je een workshop bij jou thuis organiseren? Heel eenvoudig, je neemt contact op met Jikke. Je bespreekt jouw wensen en plant samen een datum. Je kunt kiezen voor een besloten workshop-feest met door jou uitgenodigde vrienden, familie of collega's. Je kunt ook kiezen om de workshop open te houden voor mensen die zich aan willen melden die bijvoorbeeld bij jou in de buurt wonen. Je kunt ook kijken naar waar de open workshops feestjes zijn en je daarvoor bij Jikke aanmelden.

Het aantal deelnemers is minimaal 6 personen. De prijs voor de workshop is € 35,00 per deelnemer, icl materiaalkosten, koffie, thee, een versnapering. De Gastvrouw stelt haar huis open en doet zelf gratis mee. Vijf euro van dit bedrag gaat naar een goed doel: het steriliseren en castreren van katten op La Palma, waardoor deze katten een rustiger en aangenamer leven kunnen gaan leiden.

De tijdduur van de workshop is ongeveer 2 1/2 uur. EN ........... het kan natuurlijk langer, volgens de wensen van jou en jullie!!!

Een reactie van deelnemers

Je kunt veel over SoulCollage® schrijven, je kunt het uitleggen en de enige manier om het echt te begrijpen ............ is het te doen!
Zondag 14 april gaf ik een workshop aan 10 vrouwen. Ze vierden de verjaardag van een tante/moeder/schoonmoeder/zus die 60 jaar werd. Vrouw zijn, leeftijdsfases, de vrouwelijke lijn in de familie hadden ze gekozen als thema.
Tijdens het maken van de kaarten was het 'doodstil'. Verrast waren ze, want tijdens de lunch was het een 'gekakel'. Zo intens 'samen en alleen'.
Een vrouw vertelde, dat zij als arts en psychotherapeut, zich verbaasde dat er zo snel en zo 'eenvoudig' diepere lagen geraakt werden en naar boven kwamen. Zelf had ze net haar moeder verloren en zowel het maken van de kaart en het schrijven van de pantoum deed haar goed en gaf haar nieuwe energie. De kaart heeft nu een ereplaats!

Open workshops

Wanneer jij ook zin heb in een intensief en bijzonder feestje bij jou thuis, neem dan contact op. Er is ruimte voor het geven van een aantal workshops in juni 2019.

Besloten Workshops

Voor een workshop speciaal voor en bij jou is er ook nog plek.

Benieuwd naar SoulCollage® .....

Ben je nieuwsgierig geworden naar de methode van SoulCollage en kun je niet op een datum die hier staat aangegeven? Kijk dan eens op de website van SoulCollage® Nederland. In Nederland komen er steeds meer SoulCollage® facilitators. Op deze website kun je hen vinden, wie weet dicht bij jou in de buurt.

Aanmelden nieuwsbrief