Workshops SoulCollage® in Oktober 2018

Al jaren lang geeft Jikke workshops in Nederland. Een waar feest! In februari 2018 heeft zij het anders gedaan. Waarom? Omdat het feestjes zijn, zelfs intieme feestjes, dus waarom niet bij jou thuis? Waarom niet met vriendinnen, collega's, je familie, je partner, jouw intervisiegroep als supervisoren of coaches? 'Waarom niet' werd spontaan 'daarom'!

Er zijn nu al meerdere feestjes geweest en in oktober zijn er weer feestjes. De een hoort het van mij, een andere via via. Deelneemsters zijn geraakt en geïnspireerd en willen dit ook met hun eigen vriendinnen, willen ook bij hen thuis een feestje. Er zijn nu twee workshop feestjes gepland voor in oktober. Wil jij ook een workshop feestje bij jouw thuis? Ergens tussen 17 - 29 oktober? Neem contact op met Jikke en overleg met haar wat de mogelijkheden zijn.

Ook de inspiratie workshop 'De Ondernemer in Jou' zal weer plaatsvinden op vrijdagochtend 19 oktober! Wanneer je interesse hebt om 'De Ondernemer in Jou' via de SoulCollage® methode te onderzoeken, neem dan contact op met Jikke voor meer informatie.

SoulCollage®

Wat is een SoulCollage, een zielenkaart, en waarom is Jikke als coach en privé persoon door deze werkmethode gegrepen?
Als coach en supervisor is haar grondhouding, dat iedereen altijd zijn of haar regie over het leven kan nemen, ook op de momenten dat dit niet te doen lijkt.
Jikke is fan van directe en krachtige methodes. En SoulCollage® is daar één van. Een methode voor zowel de beeldend lerende mens, als wel de persoon die meer vanuit een analytisch denken leert. Snel, direct duik je diep in jezelf en kom je tot inzichten. En het geeft nog meer. Klik hier voor meer informatie over SoulCollage®.

In elke workshop die zal plaats vinden zal ze deze methode en haar eigen kennis en kunde rond reflectief en creatief schrijven verbinden met de collages die gemaakt worden.

Je kunt, wanneer je dit wilt, met Jikke het thema bespreken voor die speciale workshop bij jouw thuis. Overleg met haar de mogelijkheden!

 

Een workshop bij jou thuis

Zoals gezegd kun je met Jikke overleggen hoe de workshop bij jou thuis eruit gaat zien. SoulCollage en Schrijven? Een introductie workshop SoulCollage? SoulCollages maken en de kaarten lezen? Een thema als uitgangspunt?

Een ding is zeker, welke vorm je ook kiest, je maakt kennis met het maken van een soulcollage en de krachtige werking van de boodschappen die jouw collage voor jou heeft. Al knippend, plakkend en schrijvend op de thema's die in jouw kaart zitten schrijf je jezelf naar verdieping, inzichten en eventueel al nieuwe handelingswijzen.

 

De Organisatie. De Kosten. Je aanmelden.

Hoe kun je een workshop bij jou thuis organiseren? Heel eenvoudig, je neemt contact op met Jikke. Je bespreekt jouw wensen en plant samen een datum. Je kunt kiezen voor een besloten workshop-feest met door jou uitgenodigde vrienden, familie of collega's. Je kunt ook kiezen om de workshop open te houden voor mensen die zich aan willen melden die bijvoorbeeld bij jou in de buurt wonen. Je kunt ook kijken naar waar de open workshops feestjes zijn en je daarvoor bij Jikke aanmelden.

Het aantal deelnemers is minimaal 6 personen. De prijs voor de workshop is € 35,00 per deelnemer, icl materiaalkosten, koffie, thee, een versnapering. De Gastvrouw stelt haar huis open en doet zelf gratis mee. Vijf euro van dit bedrag gaat naar een goed doel: het steriliseren en castreren van katten op La Palma, waardoor deze katten een rustiger en aangenamer leven kunnen gaan leiden.

De tijdduur van de workshop is ongeveer 2 1/2 uur. EN ........... het kan natuurlijk langer, volgens de wensen van jou en jullie!!!

De workshops

De Ondernemer in Jou   SoulCollage, Kerkwadrant en Ondernemerschap.

Of je nu een startende of al jarenlang een ondernemer bent, jij bent de drijfveer in jouw bedrijf. Welke stemmetjes in jou zetten je in beweging of juist vast? Waar zitten je krachten? Waar zitten jouw valkuilen? Hoe blijf je je vernieuwen en uitdagen? Hoe zorg je voor je 'oude' producten en ontwikkel je nieuwe?. Wie ben jij als ondernemer? Allemaal vragen die je kunt onderzoeken door het maken en lezen van jouw SoulCollage! In samenwerking met Marit Nieboer-Klapwijk, intuitief en marketingcoach, organiseert Jikke deze workshop op vrijdagochtend 19 oktober 2018. Klik hier voor uitgebreide informatie over deze speciale workshop.

Open workshops

Wanneer jij ook zin heb in een intensief en bijzonder feestje bij jou thuis, neem dan contact op. Er is nog ruimte voor het geven van twee workshops.

Besloten Workshops

Woensdag 24 oktober 2018 in Ermelo, een workshop voor vrouwen die zich bezighouden met creatief en reflectief schrijven.

Zondag 28 oktober 2018 in Apeldoorn, een workshop van/voor vriendinnen!


Benieuwd naar SoulCollage® .....

Ben je nieuwsgierig geworden naar de methode van SoulCollage en kun je niet op een datum die hier staat aangegeven? Kijk dan eens op de website van SoulCollage® Nederland. In Nederland komen er steeds meer SoulCollage® facilitators. Op deze website kun je hen vinden, wie weet dicht bij jou in de buurt.

Aanmelden nieuwsbrief