Een Workshop aan huis, bij jou of een ......

Al jaren lang geeft Jikke de workshops in Nederland in het Koetshuis in het Randenbroekerbos in Amersfoort. Een waar feest! In januari/februari 2018 wil zij het anders doen. Waarom? Omdat het feestjes zijn, soms zelfs intieme feestjes, dus waarom niet bij jou thuis? Waarom niet met vriendinnen, collega's, je familie, je partner, jouw intervisiegroep als supervisoren of coaches? 'Waarom niet' werd spontaan juist daarom!

SoulCollage

Wat is een SoulCollage, een zielenkaart, en waarom is Jikke als coach en privé persoon door deze werkmethode gegrepen?
Als coach en supervisor is haar grondhouding, dat iedereen altijd zijn of haar regie over het leven kan nemen, ook op de momenten dat dit niet te doen lijkt.
Jikke is fan van directe en krachtige methodes. En SoulCollage® is daar nu één van. Een methode voor zowel de beeldend lerende mens, als wel de persoon die meer vanuit een analytisch denken leert. Snel, direct duik je diep in jezelf en kom je tot inzichten. En het geeft nog meer. Kilk hier voor meer informatie over SoulCollage®.

In elke workshop die zal plaats vinden zal ze deze methode en haar eigen kennis en kunde rond reflectief en creatief schrijven verbinden met de collages die gemaakt worden.

Je kunt, wanneer je dit wilt, met Jikke het thema bespreken voor die speciale workshop bij jouw thuis. Overleg met haar de mogelijkheden!

 

Een workshop bij jou thuis

Zoals gezegd kun je met Jikke overleggen hoe de workshop bij jou thuis eruit gaat zien. SoulCollage en Schrijven? Een introductie workshop SoulCollage? SoulCollages maken en de kaarten lezen? Een thema als uitgangspunt?

Een ding is zeker, welke vorm je ook kiest, je maakt kennis met het maken van een soulcollage en de krachtige werking van de boodschappen die jouw collage voor jou heeft. Al knippend, plakkend en schrijvend op de thema's die in jouw kaart zitten schrijf je jezelf naar verdieping, inzichten en eventueel al nieuwe handelingswijzen.

 

De Organisatie. De Kosten. Je aanmelden.

Hoe kun je een workshop bij jou thuis organiseren? Heel eenvoudig, je neemt contact op met Jikke. Je bespreekt jouw wensen en plant samen een datum. Je kunt kiezen voor een besloten workshop-feest met door jou uitgenodigde vrienden, familie of collega's. Je kunt ook kiezen om de workshop open te houden voor mensen die zich aan willen melden die bijvoorbeeld bij jou in de buurt wonen. Je kunt ook kijken naar waar de open workshops feestjes zijn en je daarvoor bij Jikke aanmelden.

Het aantal deelnemers is minimaal 6 personen. De prijs voor de workshop is € 35,00 per deelnemer, icl materiaalkosten, koffie, thee, een versnapering. Vijf euro van dit bedrag gaat naar een goed doel: het steriliseren en castreren van katten op La Palma, waardoor deze katten een rustiger en aangenamer leven kunnen gaan leiden.

De tijdduur van de workshop is ongeveer 2 1/2 uur. EN ........... het kan natuurlijk langer, volgens de wensen van jou en jullie!!!

De workshops zijn bekend!!!

Open workshops, waar je je vanaf nu voor aan kunt melden.

Donderdagavond1 februari 2018 in Amersfoort, iedereen is van harte welkom om zich aan te melden. Er is plaats voor 12 personen. Degene die haar deuren openstelt heeft gekozen voor een traditionele workshop SoulCollage, waarin je zelf bladeert in de tijdschriften op zoek naar die afbeelding die jou aantrekt.

Zaterdagmiddag 10 februari 2018 in Groningen, iedereen is van harte welkom om zich aan te melden. Degene die haar atelierdeur openstelt voor deze workshop heeft gekozen voor de combinatie SoulCollage en Schrijven. Er is ruim plaats voor 8 personen, zijn er meer aanmeldingen dan maken we ruimte voor 12 personen.

Besloten Workshops

Woensdagavond 31 janauri 2018 in Utrecht, een workshop van/voor vriendinnen!

Vrijdagavond 2 februari 2018 in Hilversum, een workshop van/voor vriendinnen!

Zondag 4 februari 2018 in Leiden, een workshop van/een een familie!

Benieuwd naar SoulCollage .....

Ben je nieuwsgierig geworden naar de methode van SoulCollage en kun je niet op een datum die hier staat aangegeven? Kijk dan eens op de website van SoulCollage Nederland. In Nederland komen er steeds meer SoulCollage facilitators. Op deze website kun je hen vinden, wie weet dicht bij jou in de buurt.

Aanmelden nieuwsbrief