De grootste uitdaging ben jezelf.

Ben jij je bewust van je kracht als ondernemer en waar jij het meeste plezier aan beleeft in jouw bedrijf?
Loop je binnen je bedrijf of leven steeds in dezelfde valkuil?
Neem je jouw valkuilen aan als de waarheid of heb je het lef om uit je comfortzone te stappen?
Ben jij een ondernemer die zin heeft om in de spiegel te kijken en de ondernemer in een nieuw licht te zetten?

In dit inspiratietraject krijg je de gelegenheid

........... om vanuit een andere perspectief ‘de ondernemer in jou’ te belichten.
Je haalt jezelf uit je comfortzone, patronen worden zichtbaar en leert jezelf (nog) beter kennen: Wat houdt je tegen, wat brengt je verder, wat is je valkuil en hoe ga je daar een inspiratiebron van maken?
Hoe zou het zijn als je valkuil juist een uitdaging wordt?
En om de kracht die hierachter verscholen ligt en in dit traject aan het licht komt binnen en buiten jouw bedrijf vol overtuiging uit te stralen?

De Ondernemer in Jou

Wat voor ondernemer jij ook bent, in welke fase van het ondernemerschap jij ook zit. Of je nu starter bent of al een ervaren ondernemer bent, altijd mag en kun jij je verder ontwikkelen. Om nog krachtiger beslissingen te kunnen maken, om patronen zichtbaar te maken en te doorbreken, om door aandacht te geven aan ‘de ondernemer in jou’ je bedrijf te laten bloeien. Dit traject geeft je de tools om vanuit een ander perspectief je eigen persoon als ondernemer de kans te geven stappen verder te zetten, vanuit je kracht, vanuit mogelijkheden, vanuit inspiratie!

Een inspiratie boost voor de Ondernemer in Jou en jouw bedrijf.

Hoe ziet het workshoptraject eruit

In workshop 1 ga je aan de slag met het onderzoeken van jouw valkuil via het maken van SoulCollages en maak je kennis met het Kernkwadrant van Daniel Ofman. Door deze methode belicht je jouw valkuil op een andere en creatieve manier, waardoor je er ook opeens anders naar kunt gaan kijken. Wat zegt dit patroon, jouw denken en kijk op, over de kansen en mogelijkheden die als inspiratiebron verstopt zitten in jouw valkuil?

Via het intuïtief kiezen van afbeeldingen, het maken van kleine compacte collages en het verwoorden van onderliggende gedachten, onderzoek je, experimenteer je en verdiepen we jouw valkuil als ondernemer. Op een speelse en creatieve manier krijg je antwoorden en inzichten en wordt het ‘probleem – valkuil’ omgezet naar een uitdaging. Een uitdaging die vraagt om de daarbij passende stappen te zetten die bij jou en jouw bedrijf horen. (Workshop 1 is los te volgen)        

De eerste Check Up vindt halverwege de twee workshops plaats. Deze bestaat uit een aantal vragen die tot reflecteren aanzetten. Reflectie op de patronen die in de eerste workshop aan het licht zijn gekomen en reflectie op hoe je deze patronen ondervindt in de praktijk. Een moment om stil te staan. Je kijkt terug naar wat je gedaan hebt en of dit nog klopt met jouw uitdaging. Vragen die je op scherp zetten, die je uitdagen en die je tot hernieuwde acties aanzetten.

De tweede Check Up vindt een paar weken voor de 2de workshop plaats. Met de online check-up als basis heb je een coachgesprek met één van de twee coaches, die het beste aansluit bij jouw vraagstuk. In het coachgesprek diepen we jouw valkuilen en uitdagingen nog verder uit en bereiden we de tweede inspiratieworkshop voor.

In workshop 2 gaan we een stap verder, de verdieping in, aan de hand van het kernkwadrant van Daniel Ofman. Je gaat ervaren wat jouw uitdaging je kan brengen als ondernemer, als persoon en in jouw bedrijf. Je gaat naar huis met een plan van aanpak op basis van je inzichten met praktische handvatten.
Ook in deze workshop zullen we je begeleiden met verrassende werkvormen, zoals werken op het strand, schrijfoefeningen en het maken van een collage, die het materiaal zullen aanleveren voor jouw plan.

 

Waar Wanneer Investering Aanmelden

De workshop wordt gegeven op een prachtige locatie aan het strand. Vanaf de start van de workshop spelen de duinen, het strand en de zee een rol tijdens de workshop!

Waar

Strandpaviljoen De Kwartel, Zuiderstrand 7, Slag 9, paal 104, Strandopgang de Fuutlaan 2566 SB Den Haag

Wanneer

Workshop 1: Op vrijdag 5 april 2019, van 09:45 uur tot 14.15 uur. We starten precies om 09:45 op de parkeerplaats van De Kwartel aan de Fuutlaan.

Workshop 2: Op vrijdag 21 juni 2019, van 13:00 tot 17:30. We starten precies om 13:00 op de parkeerplaats van De Kwartel aan de Fuutlaan.

Investering

Workshop 1: De investering in jou en jouw bedrijf is € 195,- excl. BTW. Deze prijs is inclusief schrijfgerei, materiaal, hapjes, drankjes en een biologische lunch. Er is plek voor 8 á 10 deelnemers.

Workshop Traject: De investering in jou en jouw bedrijf voor het gehele traject is € 425,- excl.BTW. Deze prijs is inclusief 2 workshops, schrijfgerei, materiaal, hapjes, drankjes tijdens de workshops, online opdrachten en een coachgesprek. Plus bij workshop 1 een biologische lunch en bij workshop 2 sluiten we af met een borrel.

Early Bird Korting: Meldt je je voor 1 maart 2019 aan voor het workshoptraject, dan betaal je 390,- excl. BTW.

Jouw Winsten

  • Een bijzondere workshop op het strand, inclusief hapjes en drankjes!
  • Je krijg inzichten en uitdagingen waar je op een andere manier mee aan de slag kunt in je bedrijf.
  • Een inspiratieboost voor jezelf en je bedrijf.
  • Je kunt binnen je onderneming aan de slag met de opdrachten en een praktisch plan.
  • Je ontmoet andere ‘bewuste’ ondernemers.
  • Je wordt getriggerd om ook echt iets te gaan doen met je inzichten en er wordt je zowel in de workshops als in de onlineopdrachten als in het coachgesprek een spiegel voor gehouden.

Aanmelden:

Je kunt je al vanaf nu aanmelden bij Puurmart of bij mij.

Over Ons

Marit, als Intuïtief Inspiratiecoach voor ondernemers, maakt je bewuster van je innerlijke kracht, je intuïtie, je talenten en je valkuilen. Hoe bewuster je hiervan bent, hoe meer je met energie aan de slag gaat met je dromen, je plannen, jouw ondernemerschap vanuit mogelijkheden en je zichtbaarheid als ondernemer en de marketing van je bedrijf.

Jikke, als coach, supervisor en kunstenaar, kijkt met je naar waar jij nu staat en waar jij nu heen wilt. Jikke ondersteunt je, confronteert je, voedt je en helpt je bij het (her)vinden van jouw eigen regie. Een route naar bezieling, levenskracht, passie en enthousiasme als mens en als ondernemer.

Wij, in onze samenwerking bundelen wij deze krachten en merken we dat onze deelnemers positief reageren op onze uitnodigende en ondersteunende houding om zich open te stellen en hun valkuil in de ogen te kijken en hun uitdagingen op te pakken.

 

Deelnemers spreken

Startende ondernemer: "Als beginnend ondernemer loop ik nogal vaak tegen mijzelf aan. Twijfels over of ik wel goed genoeg ben in wat ik doe zorgen ervoor dat ik meerdere malen heb bedacht te stoppen met mijn bedrijf. Het werd mij pijnlijk duidelijk dat niets mij in de weg staat behalve ikzelf. Ik had niet verwacht dat ik tot zoveel inzichten kon komen in 1 middag."

8 jaar zelfstandige ondernemer: "Ik beveel de workshop van harte aan bij ondernemers die niet bang zijn om eens in de spiegel te kijken. De begeleiding en het enthousiasme van Jikke en Marit hebben ervoor gezorgd dat iedereen zich open durfde te stellen en er een zeer prettige sfeer hing."

Al 40 jaar ondernemer: “Deze workshop was voor mij een natuurlijke stap in het proces waarbij ik steeds meer van denken en piekeren naar voelen en volgen ga. ‘De ondernemer in jou’ maakte mij bewust van waar mijn kracht ligt en vooral waar ik het meeste plezier aan beleef en dus verder mee wil als ondernemer. Het zijn vaak zaken die je wel weet maar nog onvoldoende bewust bent om er echt mee aan de slag te gaan.”

Aanmelden nieuwsbrief