De Ondernemer in Jou

In de workshop 1 ‘De Ondernemer in Jou’ krijg je de gelegenheid om op een andere manier naar ‘de ondernemer in jou’ te kijken. Je leert jezelf (nog) beter kennen: Wat houdt je tegen, wat brengt je verder, wat is je valkuil en hoe ga je daar een inspiratiebron van maken? In workshop 2 van 'De Ondernemer in Jou' verdiep je je en onderzoek je verder naar 'de Uitdagingen in Jou'
Dit alles op een plek waar de zee alles wat je wilt loslaten mee neemt: het strand! De workshop geef ik samen met Marit Nieboer-Klapwijk, PuurMart. Je bent van harte welkom als (net) startende ondernemer, als al jarenlang werkende ondernemer, die de ruimte geeft om opnieuw naar zichzelf te kijken en óók voor de ondernemers die binnen een organisatie een leidinggevende functie hebben.

Leer De Ondernemer in Jou nog beter kennen

Leer de ondernemer in jou nog beter kennen
In de workshop ‘De Ondernemer in Jou’ ligt het accent op jouw patronen die jou tegen werken in jouw (nieuwe) plannen en (nieuwe) ideeën voor je bedrijf. Een patroon dat je tegenhoudt om een nieuwe-andere stap te zetten, om tot actie over te gaan, om een verandering aan te brengen, om dat te doen wat ook nodig is en/of om nog grootser te zijn in waar jij goed in bent. Jij ervaart dit patroon als een valkuil, wie weet zelfs als een probleem, de vraag is of het echt zo is.
        • Hoe zou het zijn wanneer je jouw ‘valkuil’ gaat zien als een inspiratiebron?
        • Hoe zou het zijn wanneer je de kracht vindt die in jouw valkuil verborgen zit?
        • Hoe kun jij jouw krachten inzetten om je valkuilen uit te diepen?
        • Hoe zou het zijn als je valkuil juist jouw uitdaging wordt?

Een inspiratie boost voor de Ondernemer in Jou en jouw bedrijf.

Workshop 1: Je gaat aan de slag met het onderzoeken van jouw valkuil via het maken van SoulCollages en het Kernkwadrant van Daniel Ofman. Wat zegt dit patroon je over de kansen en mogelijkheden die als inspiratiebron verstopt zitten in jouw valkuil? Je kiest intuïtief afbeeldingen en maakt Collages. Via creatieve schrijfopdrachten verdiepen we jouw valkuil als ondernemer. Op een speelse en creatieve manier krijg je antwoorden en inzichten en … wordt het ‘probleem – valkuil’ omgezet naar een uitdaging om nu de passende stappen te zetten die bij jou en jouw bedrijf horen.

Workshop 2: In deze vervolg workshop leer je m.n. zelf te werken met het kernkwadrant. Je gaat opzoek naar die uitdagingen die jou als ondernemer je verder brengen dan jij ooit had gedacht! Deze workshop is nog in ontwikkeling, in februari 2019 zullen we hier meer informatie over plaatsten.

 

Waar Wanneer Investering Aanmelden

De workshop wordt gegeven op een prachtige locatie aan het strand. Vanaf de start van de workshop spelen de duinen, het strand en de zee een rol tijdens de workshop!

Waar

Strandpaviljoen De Kwartel, Zuiderstrand 7, Slag 9, paal 104, Strandopgang de Fuutlaan 2566 SB Den Haag

Wanneer

Workshop 1: Op vrijdag 5 april 2019, van 10.00 uur tot 14.00 uur. We starten ‘precies om 10.00 uur’ op de parkeerplaats van De Kwartel aan de Fuutlaan.

Workshop 2: Op vrijdag 21 juni in de middag met een borrel na.

Investering

De investering in jou en jouw bedrijf is € 195,- excl.BTW. Deze prijs is inclusief schrijfgerei, materiaal, hapjes, drankjes en een biologische lunch. Er is plek voor 8 á 10 deelnemers.

Jouw Winsten

  • Een bijzondere workshopmiddag op het strand, inclusief hapjes en drankjes!
  • Je krijg inzichten en uitdagingen waar je op een andere manier mee aan de slag kunt in je bedrijf.
  • Een inspiratieboost voor jezelf en je bedrijf
  • Je krijgt iets mee dat je thuis/in je bedrijf kunt doen en herhalen
  • Je ontmoet andere ‘bewuste’ ondernemers

Aanmelden:

Je kunt je al vanaf nu aanmelden bij Puurmart of bij mij.

Over Ons

Marit, als Intuïtief Inspiratiecoach voor ondernemers, maakt je bewuster van je innerlijke kracht, je intuïtie, je talenten en je valkuilen. Hoe bewuster je hiervan bent, hoe meer je met energie aan de slag gaat met je dromen, je plannen, jouw ondernemerschap vanuit mogelijkheden en je zichtbaarheid als ondernemer en de marketing van je bedrijf.

Jikke, als coach, supervisor en kunstenaar, kijkt met je naar waar jij nu staat en waar jij nu heen wilt. Jikke ondersteunt je, confronteert je, voedt je en helpt je bij het (her)vinden van jouw eigen regie. Een route naar bezieling, levenskracht, passie en enthousiasme.

Wij, in onze samenwerking bundelen wij deze krachten en merken we dat onze deelnemers positief reageren op onze uitnodigende en ondersteunende houding om zich open te stellen en hun valkuil in de ogen te kijken en hun uitdagingen op te pakken.

Deelnemers spreken

"De Ondernemer in Jou was voor mij een natuurlijke stap in het proces waarbij ik steeds meer van denken en piekeren naar voelen en volgen ga.
Deze workshop maakte mij bewust van waar mijn kracht ligt en vooral waar ik het meeste plezier aan beleef en dus verder mee wil als ondernemer.
Het zijn vaak zaken die je wel weet maar nog onvoldoende bewust bent om er echt mee aan de slag te gaan." (Man, 63 jaar)

 

“Tijdens de workshop van Jikke en Marit wordt er op een zeer creatieve manier naar de ondernemer gekeken. Niet naar de obstakels binnen je bedrijf maar echt naar de obstakels in jou.

Als beginnend ondernemer loop ik nogal vaak tegen mijzelf aan. Twijfels over of ik wel goed genoeg ben in wat ik doe zorgen ervoor dat ik meerdere malen heb bedacht te stoppen met mijn bedrijf.

Tijdens deze workshop werd (pijnlijk) duidelijk dat niets mij in de weg staat behalve ikzelf. Ik had niet verwacht dat ik tot zoveel inzichten kon komen in 1 middag. Ik beveel de workshop van harte aan bij ondernemers die niet bang zijn om eens in de spiegel te kijken. Wellicht ben jij ook de enige die in de weg staat van je eigen succes.

De begeleiding en het enthousiasme van Jikke en Marit hebben ervoor gezorgd dat iedereen zich open durfde te stellen en er een zeer prettige sfeer hing. Beide dames hebben ervoor gezorgd dat iedereen naar binnen durfde te kijken en zichzelf eens kritische vragen durfde te stellen. Keep up the good work!” (Vrouw, 26 jaar)

Aanmelden nieuwsbrief