De Ondernemer in Jou

In ieder mens zit wel een 'ondernemer'. Of je nu een eigen bedrijf hebt of dat je binnen een organisatie met hart en ziel jouw 'toko' runt, de Ondernemer in Jou wordt actief door jou en je omgeving aangesproken. Je hebt die kwaliteiten die je kunt laten schitteren als ondernemer. En soms ...............

De workshop 'De Ondernemer in Jou' gaat over die 'soms ....' momenten!

In deze workshop ‘De Ondernemer in Jou’ leggen we het accent op die delen die jou lijken tegen te werken in jouw plannen en ideeën voor jouw bedrijf. Het lijkt je tegen te houden om een nieuwe stap te nemen of om tot een actie te komen of om een verandering aan te brengen. Het lijkt alsof  iets je tegenwerkt om dat te doen wat ook nodig is, om nog grootser te zijn in waar jij goed in bent. We gebruiken bewust de woorden ‘lijkt en lijken’. Jij ervaart het als een valkuil, wie weet zelfs als een probleem, de vraag is of het echt zo is.

  • Hoe zou het zijn als je het gaat zien als een ‘gegeven’?
  • Hoe zou het zijn wanneer je jouw ‘valkuil’ gaat zien als een inspiratiebron?
  • Hoe zou het zijn wanneer je de kracht vindt die in de valkuil verborgen zit?
  • Hoe kun jij je krachten inzetten om je valkuilen uit te diepen en je uitdaging te vinden?                                                                                                             

Een inspiratie boost voor de Ondernemer in Jou en jouw bedrijf.

In deze workshop onderzoek je jouw valkuil via het maken van SoulCollages. Je onderzoekt het als een gegeven feit. Een gegeven dat je iets kan vertellen over de kansen en mogelijkheden die als inspiratiebron verstopt zitten in jouw valkuil. Je kiest intuïtief afbeeldingen, je knipt en plakt en maakt collages voor en over jouw ‘gegeven’. Deze kaarten gaan we lezen volgens de methode van de SoulCollage. Via creatieve schrijfopdrachten verdiepen we de boodschap van de kaart. Op een speelse en creatieve manier krijg je antwoorden en inzichten en … wordt het ‘probleem - valkuil’ omgezet in je krachten en vind je jouw uitdaging. Een uitdaging in jou en voor jouw bedrijf.

 

Waar Wanneer Investering Aanmelden

We hebben een prachtige locatie gevonden aan het strand. Vanaf de start van de workshop spelen de duinen, het strand en de zee een rol tijdens de workshop!

Waar                                                                                                                                                                                                                                                                                                   Strandpaviljoen De Kwartel, Zuiderstrand 7, Slag 9, paal 104, Strandopgang Fuutlaan 2566 SB Den Haag

Wanneer                                                                                                                                                                                                                                                                                                     Op vrijdagochtend 19 oktober 2018. Start en eindtijd nog niet bekend.

Investering                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                   De investering in jou en jouw bedrijf is € 195,- excl.BTW, materiaal, thee, koffie, iets lekkers en een lunch. 

Aanmelden                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                             Voor meer informatie en om je aan te melden kun je hier klikken.

Samenwerking Marit Nieboer en Jikke Visser

Ik ben enthousiast over de samenwerking met Marit Nieboer-Klapwijk van PuurMart. Wanneer je onze websites bekijkt zie je een verschil en je proeft een overeenkomst.

Deze overeenkomst heeft ons samengebracht en van daaruit zijn we op het idee van deze workshop gekomen. De overeenkomst zit in het ‘Why’ begrip van Simon Sinek. Het geloof in je eigen kracht en dat van je aanbod of product.

Onze kracht is mensen inspireren en in beweging zetten. Wanneer je vanuit deze ‘Why’ energie onderneemt, dan neem je de regie over jouw bedrijf en je leven. Bewust en alert, zoekend en vindend. Deze workshop zal in het teken van deze 'Why' energie staan.

Wat is SoulCollage?

Tijdens de workshop De Ondernemer in Jou werken we met de methode van SoulCollage. Wanneer je meer over deze methode wilt lezen, klik dan hier.

Aanmelden nieuwsbrief