Maan in Zonlicht

In het daglicht leven wij. We doen ons werk, we hebben onze vrije tijd, we vormen en veroveren dagelijks ons leven. We leren en ontwikkelen ons, door alles wat we wel of juist niet oppakken, door alles wat we tegenkomen en aangaan of juist even iets omzeilen. Processen! We worden geboren en we gaan ooit dood, daartussen leven we, ontwikkelen we onszelf. We ontwikkelen onszelf met alle kennis die we hebben, tot die mens die we graag willen zijn.

Steeds meer mensen beseffen dat de natuur een groot leermeester is. De seizoenen geven een ritme in het jaar. Dit ritme is het ritme dat door de loop van de maan ontstaat. De maan is voor de meeste mensen iets wat in de nacht afspeelt. Niets is minder waar. De energie van de maan doet elk moment van de dag, de week, een maan, een jaar ... haar werk. Zoals de natuur zich op haar afstemt, zaden laat kiemen, bomen in knop zet, granen laat groeien, vruchten die aan bomen hangen, dieren die geboren worden .. aan de natuur kun je zien in welk seizoen we leven. De natuur weet wat ze 'moet' doen om zich te 'ontwikkelen'.

De maan doet haar werk, wij zien dit werk wanneer de zon dit in het daglicht zet. Maan in Zonlicht, een nieuw aanbod van Animoso, ontleent hieraan haar naam.

 

De Maan en Schrijven

Maan in Zonlicht, schrijvend meeliften op de energie van de maan.

Maanweken en Facebook

Maan in Zonlicht, schrijvend meeliften op de energie van de maan.

In een besloten facebook pagina, elke 4 fase van de maan ...

Aanmelden nieuwsbrief