Workshops in Viento del Norte

Eind 2014 ontstond tijdens een Schrijf Café van Animoso het idee om samen een pand te huren in Puntagorda om daar allerlei workshops te gaan geven. Begin 2015 ontmoette 6 personen elkaar en vonden elkaar in dezelfde ideëen. Zo ontstond Viento del Norte, in Puntagorda op La Palma!

Een Galerie en Workshopcentrum. In de Galerie hangt werk van Jikke en 2 andere kunstenaressen, Carla Culemann en Antje Bleck.

Workshops in Viento del Norte

Er worden verschillende workshops aangeboden in Viento del Norte zoals Salsa, tekenen, schilderen, Schrijf Café en wat er spontaan georganiseerd wordt. Op de website van Viento del Norte kun je kijken naar het programma met het 2 maandelijke aanbod. Zoals je aan het programma ziet, worden de workshops met name gegeven door Duitssprekende mensen. Gelukkig kunnen de meesten ook heel goed Engels spreken. En Jikke spreekt natuurlijk ... vloeiend Nederlands!!

De schrijf workshops die door Jikke worden gegeven, zijn in het Nederlands, Engels en/of Duits.

 

Ben je geinteresseerd in de workshops in Viento del Norte?

Wanneer je interesse hebt voor deze workshops kun je contact opnemen met Jikke en of zelfs je vast op de mailinglijst van Viento del Norte laten plaatsen.

Aanmelden nieuwsbrief